Skip to content Skip to footer

Μηχανήματα & Εξοπλισμός

Morpheus 8

Το  Morpheus είναι η ιδανική μέθοδος για ανάπλαση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.
 
Αντιμετωπίζει μόνιμα και αποτελεσματικά τις ραγάδες, τα σημάδια και τις ουλές, ενώ ταυτόχρονα, βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας!

Lumecca 

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από  την πρώτη συνεδρία και αμέσως μετά από μια θεραπεία με το Laser Lumecca το δέρμα είναι πιο ζωντανό, σφριγηλό και απαλλαγμένο από μελαγχρωματικές βλάβες.
Οι δερματικές βλάβες που θεραπεύει το Lumecca είναι:

 • Πανάδες, Δυσχρωμίες,Μέλασμα
 • Γεροντικές κηλίδες (κόκκινες/καφέ μελαγχρώσεις)
 • Φακίδες
 • Ηλιακές Βλάβες του δέρματος
 • Αγγειακές βλάβες όπως ευρυαγγείες προσώπου (αραχνοειδή αγγεία) & ποικιλοδερμία
 • Ροδόχρους Νόσος & Ροδόχρους Ακμή
 • Βελτίωση του τόνου του δέρματος
 • Διεσταλμένοι πόροι
 • Λείανση των ρυτίδων
 • Χαλάρωση του δέρματος
 • Επανενυδάτωση και ανανέωση του δερματικού ιστού

Dermapen

Το Dermapen 4 θα σας χαρίσει όμορφο δέρμα σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μέσο ανάπλασης. Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία της εξελιγμένης σειράς μάρκας DP Dermaceuticals, οι κατασκευαστές στοχεύουν να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης του δέρματος που θα διατηρήσει το δέρμα σας όμορφο και υγιές.

Neopen

Παρουσιάζουμε το neopen®, τη νέα συσκευή Microneedling της TOSKANIMED. Πρόκειται για την τελευταία επανάσταση στον κόσμο των θεραπειών ομορφιάς και του ιατρικού-κοσμητικού εξοπλισμού. Το neopen®, μαζί με την πλήρη γκάμα των διαδερμικών κοκτέιλ μεσοθεραπείας της TOSKANI Advanced, αντιμετωπίζει όλα τα θέματα γύρω από την ξηροδερμία, τη μελάγχρωση, την τριχόπτωση, τις ραγάδες, τις ουλές, τη ροδόχρου ακμή και τους διεσταλμένους πόρους, μεταξύ πολλών άλλων.

Fraxlipo EMS

To FraxLipo είναι πρωτοποριακό EMS/HIFM μηχάνημα κατάλληλο για αύξηση μυϊκού όγκου, λιποδιάλυση και σμίλευση σώματος, ενισχύοντας επίσης το ανοσοποιητικό και τη λεμφική παροχέτευση.  Σε 30 λεπτά θεραπείας μπορεί να διεγείρει 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες οδηγούν τα λιποκύτταρα σε αυξημένο μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να αποδίδουν την απαραίτητη ενέργεια που απαιτείται, παρέχοντας λιπαρά οξέα. Ταυτόχρονα αυτή η διέγερση και μυϊκή τόνωση βοηθά στη θεραπεία τοπικής λιποδιάλυσης. Με δύο ή τέσσερις κεφαλές εκπομπής, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν χωριστά ή συγχρονισμένα. Κατάλληλο για δύο άτομα ταυτόχρονα ή για ένα, σε διαφορετικά σημεία, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους άνω βραχίονες (δικέφαλοι, τρικέφαλοι). Το FraxLipo μειώνει το τοπικό λίπος, ενδυναμώνει τους μύες αλλάζοντας το σχήμα του σώματος.

 • Χωρίς παροχή θερμότητας
 • Χωρίς ψύξη
 • Χωρίς πόνο στους ιστούς
 

3 MAX Plus

Το 3-ΜΑΧPLUS, η μοναδική πλατφόρμα που ενσωματώνει και τις 3 τεχνολογίες αιχμής Cavitation/MultipolarRF/VacuumRF, αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και μόνιμη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής, δίνοντας λύση σε οποιαδήποτε αισθητική επιδιόρθωση προσώπου, λαιμού και σώματος.

Spherofill

Το Spherofill είναι μια μη χειρουργική, μη παρεμβατική επαναστατική τεχνολογία για την επιδερμική σύσφιξη των ιστών. Είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό μονοπολικό ηλεκτρόδιο: την ενδοδερμική βελόνα ηλεκτροδίου RF-R.

Fotona SP Dynamis

Το σύστημα λέιζερ SP Dynamis της Fotona είναι σχεδιασμένο για την εκτέλεση όλων των σημαντικών αισθητικών θεραπειών. Συνδυάζοντας δύο συμπληρωματικά μήκη κύματος λέιζερ, το SP Dynamis λειτουργεί ως μια εξαιρετικά ευέλικτη, πολλαπλών χρήσεων αισθητική πλατφόρμα που μπορεί να εκτελέσει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα εφαρμογών στην αισθητική, τη χειρουργική και τη γυναικολογία. Το μήκος κύματος Nd:YAG της Fotona είναι αποτελεσματικό για την επίτευξη των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος, ενώ το μήκος κύματος Er:YAG είναι ιδανικό για την εξάλειψη των επιφανειακών ατελειών για να αποκαλύψει οπτικά ελκυστικά, μακράς διάρκειας αποτελέσματα.

Deka Motus AY

Η πραγματική επανάσταση στην ανώδυνη αποτρίχωση με λέιζερ, για όλους τους τύπους δέρματος, ανώδυνη, αποτελεσματική, με απόλυτη ασφάλεια. Το Motus AX είναι το νέο σύστημα που ανέπτυξε η DEKA για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας Moveo. Πρόκειται για ένα λέιζερ αλεξανδρίτη. Το Deka Motus AX Moveo είναι η πραγματική επανάσταση στον τομέα των λέιζερ. Ένα σύστημα χωρίς αντιπαλότητες, με όλα τα πλεονεκτήματα του λέιζερ Αλεξανδρίτη χωρίς τα μειονεκτήματα. Το μόνο λευκό κύμα που είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία λεπτών και ελαφρών τριχών. Στην πραγματικότητα, κανένας άλλος τύπος λέιζερ δεν μπορεί να συνδυάσει την αποτελεσματική απορρόφηση της μελανίνης (στα 775nm), την υψηλή μέγιστη ισχύ (πάνω από 3.000 W) και την επιλογή σύντομων παλμών (έως 2ms)

Miravex Antera 3D Skin Analysis

Η Miravex Limited διαθέτει το Antera 3D, τη συσκευή και το λογισμικό αιχμής για τους κατασκευαστές καλλυντικών, τους οργανισμούς συμβατικής έρευνας, τα εργαστήρια, τους γιατρούς αισθητικής ιατρικής, τους δερματολόγους και τους πλαστικούς χειρουργούς με ένα ισχυρό και ευέλικτο εργαλείο χειρισμού δεδομένων και διαβούλευσης για την ανάλυση και τη μέτρηση των ρυτίδων, της υφής, της μελάγχρωσης, της ερυθρότητας και πολλών άλλων.

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο